top of page

Tarjoamme

Tarjoamme yksilöille ja yrityksille ammattitaitoisia ja monipuolisia hyvinvointikokonaisuuksia.
 
Olet oikeassa paikassa, mikäli:

Haluat saada elämääsi uudenlaista suuntaa, intoa, sisältöä, hallinnan tunnetta tai tasapainoa. 

 

Koet elämässäsi väsymystä ja energian puutetta. Haluaisit harrastaa liikuntaa, mutta tällä hetkellä et siihen pysty, koska et ehkä ole löytänyt omaa lajiasi, kehosi on jumissa tai aloittaminen tuntuu muutoin ylivoimaiselta. 

 

Kokonaisvaltaisen valmennuksen avulla saat terveyttä, lisäenergiaa, vireyttä, hyvää oloa, jaksamista, positiivista elämänasennetta, lisää suorituskykyä, sekä hetkessä elämisen ja kehon kuuntelun taitoa.

 

Yritykset voivat harjoittelun avulla lisätä työntekijöiden työhyvinvointia, yhteisöllisyyttä ja luovuuden sekä innovatiivisuuden kasvua. 

 

Valmennuksemme on kokonaisvaltaista. Harjoittelumme on toiminnallista, kehoa kuuntelevaa, avaavaa ja voimistavaa. Tämän avulla kehosta tulee joustavampi, kestävämpi ja vahvempi. Samalla kuntosi kohoaa ja kestävyytesi sekä ketteryytesi paranevat. Ennen kaikkea vireytesi kasvaa koko kehon toimintojen parantuessa. Pääset kehon ja mielen tukkoisesta olosta irti.

 

Fit – Tavoitteena on kokonaisvaltainen kehon ja mielen hyvinvointi. Matka alkaa kuuntelemalla, kehoa avaavalla liikunnalla ja rennolla oman elämän tarkastamisella.

 

For – Juuri sinulle!

 

Vision – Yhdessä saavutamme hyvinvointitavoitteesi sekä unelmasi, mitä ikinä ne ovatkaan! 

bottom of page