puh: +358 40 744 2602

  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon

        © 2018 by Fit for Vision

 

Wellness Coaching

                Onko elämäsi suunta hukassa?

 

           Koetko, että haluaisit voida paremmin? 

Jokainen meistä haluaa voida hyvin ja tasapainoisesti, pysyä terveenä ja löytää elämän tarkoituksen. Mutta elämä ei ole aina helppoa. Joskus ajaudumme tilanteisiin jossa työn ja elämän vaatimukset ajavat oman hyvinvointimme edelle. Unohdamme ja kadotamme itsemme. Tämä epätasapaino on onneksi korjattavissa pienillä harkituilla muutoksilla. Ja mikä parasta, muutoksen avaimet ovat usein tukevasti omissa käsissämme

- jokainen siihen pystyy!

Wellness Coaching on hyvinvointivalmennusohjelma, jonka tavoitteena on auttaa sinua ja työyhteisöäsi voimaan paremmin – kokonaisvaltaisesti ja tasapainoisesti!

 

Valmennuksessamme yhdistyvät personal trainingin ja life coachingin sekä johtamiskoulutuksen parhaat puolet yhdeksi kokonaisuudeksi.

Valmennuksessa keskitytään viiteen hyvinvoinnin tukipilariin:

 1. Uni & palautuminen
 2. Fyysinen aktiivisuus
 3. Ravinto & painonhallinta
 4. Elämän suunta & tasapaino

 5. Mentaalinen hyvinvointi ja stressinhallinta

           Asiakkaiden kokemuksia

Anne Löytynoja:

 

Aluksi epäröin hetken, sillä en ollut ajatellut elämässäni olevan suurempia ongelmia tai epäkohtia. Päätin kuitenkin kokeilla Petri Monosen Wellness Coachingia, koska olen itse ammatiltani terveydenhoitaja ja olen kiinnostunut kaikesta terveyteen ja hyvinvointiin liittyvästä.

 

Petri oli minulle ennestään tuttu, sillä olen käynyt hänen ohjaamillaan tunneilla Fressi –kuntokeskuksessa. Tapasimme Petrin kanssa Wellness Coachingin merkeissä viisi kertaa ja alusta asti yhteistyö oli helppoa ja luontevaa.

 

Olen aina ajatellut, että en tykkää puhua omista ongelmistani muille, mutta yllätyin, miten mukavaa ja vapauttavaa oli puhua vain - ja pelkästään omista ongelmista.

 

Ennen valmennuksen alkua jännitin tapaamisia, mutta jo ensimmäisellä tapaamisella Petrin olemuksesta välittyi vahvana rentous, aitous ja luottamuksellisuus, mikä sai minut puolestani rentoutumaan. Petrin olemuksesta huokuu vahva ammattitaito sekä raudan luja kokemus ihmisten kanssa työskentelystä, hän osaa lukea ihmisiä ja tilanteita ja toimia niissä parhaaksi katsomallaan tavalla. Tapaamisissa aika kului aina nopeasti ja jokaisen kerran jälkeen minulle jäi todella hyvä mieli – usein paljon parempi, kuin mikä minulla oli ennen tapaamista.

 

Petri on hyvä kuuntelija, hän rehellisesti sanoo mielipiteensä ammattilaisena, mutta ei koskaan tuomitse. Valmennuksen aikana sain paljon hyviä konkreettisia toimintamalleja sekä apuvälineitä helpottamaan arkeani, joista olen saanut paljon apua. Petri sai minut oivaltamaan asioita, joita en ollut itse tiedostanut. Tapaamisten jälkeen olin aina ja olen edelleen motivoitunut tekemään muutoksia parempaan suuntaan.

 

Näiden viiden tapaamisen ja parin kuukauden aikana sain enemmän muutosta aikaan, kuin mitä olisin ikinä uskonut. Luulin, että perfektionismi ja ainaisessa stressitilassa olo ovat minulle sisäänrakennettuja ominaisuuksia. Nyt kuitenkin - vain pari kuukautta jälkeenpäin - olen rentoutunut, olen henkisesti eheämpi kokonaisuus ja stressistä olen saanut uuden ystävän.