top of page

Taustaa

Erityisosaaminen

 

Liikunnanopetus ja -ohjaus

Wellness Coaching

Firstbeat hyvinvointipalvelut

Personal Training -palvelut

Luennot ja kouluttaminen

TYKY -päivien pitäminen

Ryhmäliikuntapalvelut

Kehonhuolto

Aktiivisen palautumisen opetus

Natural Bootcamp -palvelut

Vesiliikuntapalvelut

Pilates

Jooga

IMG_6041
IMG_3526
edit-1854
IMG_3251
edit-1704-2
edit-1716
Petri Mononen
 
Olen koulutukseltani liikuntatieteiden maisteri ja auktorisoitu FAF Personal Trainer sekä FAF Wellness Coach. Olen toiminut liikunnan ja hyvinvoinnin parissa ryhmäliikuntaohjaajana, kouluttajana ja liikunnanopettajana yli kaksikymmentä vuotta. Intohimoni on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen, wellness coachaaminen.  Haluan tarjota osaamistani ja asiantuntemustani sekä yksityisille henkilöille että yrityksille yksilö- ja ryhmävalmennuksena. 
 
Kärsin vuonna 2003 välilevynpullistumasta, joka johtui liian kovasta treenaamisesta. En ottanut opikseni, vaan jatkoin kovaa treenaamista heti kun pystyin. Vuonna 2009 halusin kokeilla jotain uutta ja menin joogatunnille. Tunnilla huomasin, että olin oikeasti todella huonossa kunnossa ja olin treenannut kehoni täysin tukkoon. Lihaksissani ei ollut oikeanlaista voimaa ja liikkuvuutta, enkä osannut hengittää oikein. Se oli itselleni herätys. Olin henkisesti ja fyysisesti huonossa kunnossa.
 
Päätin uudistaa ja muuttaa harjoitteluni, opetella kuuntelemaan ja huoltamaan kehoani sekä huolehtimaan kokonaisvaltaisemmin hyvinvoinnistani. Opettelin johtamaan itseäni kohti parempaa elämää. 
 
Tämä matka on avannut silmäni ja opettanut minulle paljon. Haluan auttaa myös sinua löytämään oman tiesi hyvinvoinnin saralla kohti parempaa, tasapainoisempaa elämää.

 
bottom of page